Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya

Situat în cartierul Eski Lara din Antalya, Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya are aer condiționat, patio și vedere la grădină. Oaspeții cazați la acest apartament au acces la WiFi gratuit și un balcon.

Acest apartament are 2 dormitoare, bucătărie cu mașină de spălat vase și frigider, TV, zonă de relaxare și 1 baie cu duș. În apartament sunt incluse prosoape și lenjerie de pat.

Plaja Blanche este la 600 de metri de apartament, iar plaja Movida este la 1,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 8 km de Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

MİYAS LUXURY HOTEL

8.8 Personal  (52 recenzii)

Antalya

Acest proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la 250 de metri de plaja publică Merkez Bati, MİYAS LUXURY HOTEL oferă cazare cu o pis
Microyal Hotel

8.6 Plajă foarte apreciată în apropiere  (198 recenzii)

Antalya

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Featuring free WiFi throughout the property, Microyal Hotel offers pet-friendly accommodat
Meyde Boutique Suites

8.8 Plajă foarte apreciată în apropiere  (474 recenzii)

Antalya

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Meyde Boutique Suites se află în Antalya, la 200 de metri de plaja Konyaalti și la 3,7 km d
Mera Park Hotel

7.2 Locație excelentă!  (223 recenzii)

Antalya

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Situat în centrul orașului Antalya, Hotelul Mera Park oferă camere moderne, cu WiFi gratui
Melda Palace

7.9 Plajă foarte apreciată în apropiere  (309 recenzii)

Antalya

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat în Konyaalti, la 1,8 km de populara plajă Konyaalti, Melda Palace are o piscină în

Intrebari frecvente

 • Câți oaspeți pot fi găzduiți la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya?

  La Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

  • 4 oaspeți

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya?

  La Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya se poate face check-in începând cu ora 15:00, iar check-out, până la ora 10:00.

 • Pot parca mașina la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya?

  Oaspeților cazați la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

  • parcare
  • parcare pe stradă
  • parcare gratuită

 • Cât de departe este Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya de centrul din Antalya?

  Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya se află la 5 km de centrul din Antalya.

 • Ce activități se pot desfășura la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya?

  Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Câte dormitoare are Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya?

   Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya are următorul număr de dormitoare:

   • 2 dormitoare

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

  • Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya are balcon?

   Da, la această proprietate există opțiuni cu balcon. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya din această pagină.

  • Cât costă sejurul la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya?

   Tarifele de la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

  • Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya are terasă?

   Da, la această proprietate există opțiuni cu terasă. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Modern and Central Duplex Apartment with Garden near Beach in Antalya din această pagină.