Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum

Oferind unități de cazare cu aer condiționat și piscină privată, Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se află în Gundogan.

Vila are 3 dormitoare, un televizor și o bucătărie complet utilată, care oferă oaspeților o mașină de spălat vase, un frigider, o mașină de spălat și o plită. Se oferă prosoape și lenjerie de pat.

Plaja Gundogan este la 2,4 km de vilă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 34 km de Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Comfortable 2 BR House with Garden and Shared Pool in Bodrum

Gündoğan

Situată în Gundogan, regiunea Regiunii Egee, Comfortable 2 BR House with Garden and Shared Pool in Bodrum este situată la mai puțin de 1 km de plaja G
Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach

8.6 Plajă foarte apreciată în apropiere  (451 recenzii)

Gündoğan

Oferind o piscină în aer liber și un centru spa, Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach se află în stațiunea Gündoğan din regiunea Mării Egee. Hotelul a
Beachside House in Gundogan

Gündoğan

Situată în Gundogan, Beachside House in Gundogan oferă cazare cu patio și WiFi gratuit. Proprietatea este la 13 km de orașul Bodrum și este disponibil
Baia Bodrum Hotel

7.7 Plajă foarte apreciată în apropiere  (29 recenzii)

Gündoğan

Oferind vedere la golful Gündoğan, acest complex ultra all-inclusive are plajă privată și camere de design cu vedere la Marea Egee. Hotelul include pa
1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1

Gündoğan

Situat în Gundogan, la 600 de metri de plaja Gundogan, 1 BR Apartment with Common Garden in Heart of Bodrum - La Morada 1 oferă cazare cu WiFi gratuit

Intrebari frecvente

 • Cât costă sejurul la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

  Tarifele de la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

  La Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se poate face check-in începând cu ora 14:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Ce activități se pot desfășura la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

  Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Cât de departe este Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum de centrul din Gündoğan?

   Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se află la 2,4 km de centrul din Gündoğan.

  • Câte dormitoare are Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

   Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum are următorul număr de dormitoare:

   • 3 dormitoare

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

  • Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum este apreciată de familii?

   Da, Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

  • Pot parca mașina la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

   Oaspeților cazați la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

   • parcare pe stradă

  • Câți oaspeți pot fi găzduiți la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

   La Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

   • 5 oaspeți

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.