Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum

Oferind unități de cazare cu aer condiționat și piscină privată, Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se află în Gundogan.

Vila are 3 dormitoare, un televizor și o bucătărie complet utilată, care oferă oaspeților o mașină de spălat vase, un frigider, o mașină de spălat și o plită. Se oferă prosoape și lenjerie de pat.

Plaja Gundogan este la 2,4 km de vilă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 34 km de Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Mivara Luxury Resort & Spa / Bodrum

8.7 Plajă foarte apreciată în apropiere  (314 recenzii)

Gündoğan

Oferind o zonă de plajă privată, piscine interioare şi în aer liber, un bar pe plajă şi un bar vitaminizant, Mivara Luxury Resort & Spa este situa
Mio Sweet Home Hotel

Gündoğan

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Featuring a bar, a garden as well as a terrace, Mio Sweet Home Hotel is set in Gundogan, wi
Costa Farilya Special Class Hotel Bodrum

8.5 Plajă foarte apreciată în apropiere  (130 recenzii)

Gündoğan

Costa Farilya Special Class Hotel Bodrum oferă unităţi de cazare situate pe malul mării şi o zonă de plajă privată. Hotelul se află într-o grădină pli
Casamia Hotel

8 Plajă foarte apreciată în apropiere  (12 recenzii)

Gündoğan

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel este situat în Golful Gundogan, Bodrum și oferă o zonă privată de plajă, un chei
Capacious Villa with Shared Pool near Beach in Bodrum

Gündoğan

Situată la mai puțin de 1 km de plaja Kucukbuk, la 16 minute de mers pe jos de plaja Gundogan și la 1,4 km de plaja publică Golturkbuku, Capacious Vil

Intrebari frecvente

 • Cât costă sejurul la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

  Tarifele de la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

  La Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se poate face check-in începând cu ora 14:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Ce activități se pot desfășura la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

  Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Cât de departe este Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum de centrul din Gündoğan?

   Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se află la 2,4 km de centrul din Gündoğan.

  • Câte dormitoare are Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

   Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum are următorul număr de dormitoare:

   • 3 dormitoare

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

  • Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum este apreciată de familii?

   Da, Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

  • Pot parca mașina la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

   Oaspeților cazați la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

   • parcare pe stradă

  • Câți oaspeți pot fi găzduiți la Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum?

   La Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

   • 5 oaspeți

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.