6 recenzii

Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home
camere de familie
camere pentru nefumători

Situat în inima orașului Fethiye, la mică distanță de portul de agrement Fethiye și portul de agrement Ece Saray, Apart-1 din Fethiye Karagözler Turkey Home away from home oferă WiFi gratuit, aer condiționat și facilități de uz casnic, cum ar fi frigider și ceainic. Oaspeții beneficiază de un balcon și o terasă.

Apartamentul are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, mașină de spălat și 1 baie cu duș. Se oferă prosoape și lenjerie de pat.

Punctele de interes populare din apropierea apartamentului includ Muzeul Fethiye, Mormintele din Stânca Telmessos și stadionul Fethiye. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la 30 km de Apart-1 in Fethiye Karagözler.

Informatii despre gazda

Proprietar a lucrat în turism de peste 30 de ani. Așa că el vă va ajuta în ospitalitatea turcească în timp ce stați la apartament.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Mozyr Dom

Fethiye

Situat în cartierul Fethiye City Center din Fethiye, Mozyr Dom are aer condiționat, balcon și vedere la grădină. Acest apartament oferă vedere la mare
Mozaik - 3 Bedroom Holiday Villa in Calis

Fethiye

Acest proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat în Fethiye, la doar 2,3 km de plaja Calis, Mozaik - 3 Bedroom Holiday Villa in Calis o
moonlight apart otel

Fethiye

Situat la 6 km de portul de agrement Fethiye și la 7 km de portul de agrement Ece Saray din Fethiye, moonlight apart otel oferă unități de cazare cu T
Moonlight

Fethiye

Situat la 6 km de portul de agrement Fethiye, Moonlight oferă cazare cu un bar, o grădină și o recepție deschisă nonstop pentru confortul dumneavoastr
Modern newly built 4 bedroom villa with pool and garden in Central Hisaronu

Fethiye

Oferind o piscină în aer liber, un lounge comun și o grădină, modern new construit 4 bedroom villa with pool and garden in Central Hisaronu oferă caza

Intrebari frecvente

 • Cât costă sejurul la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home?

  Tarifele de la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home are balcon?

  Da, la această proprietate există opțiuni cu balcon. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home din această pagină.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home?

  La Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home se poate face check-in începând cu ora 13:00, iar check-out, până la ora 10:00.

 • Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home este apreciată de familii?

  Da, Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

 • Câți oaspeți pot fi găzduiți la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home?

  La Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

  • 6 oaspeți

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home are terasă?

  Da, la această proprietate există opțiuni cu terasă. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home din această pagină.

 • Cât de departe este Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home de centrul din Fethiye?

  Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home se află la 1,4 km de centrul din Fethiye.

 • Câte dormitoare are Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home?

  Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home are următorul număr de dormitoare:

  • 2 dormitoare

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Cum ajung la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home de la cel mai apropiat aeroport?

  De la cel mai apropiat aeroport, puteți ajunge la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home cu:

  • Transfer de la aeroport (public) 55min

 • Ce activități se pot desfășura la Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home?

  Apart-1 in Fethiye Karagözler Turkey Home away from home oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  Scor recenzii

  Bazat pe 6 recenzii

  9.7