3 recenzii

5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ
transfer de la și/sau la aeroport
camere de familie
camere pentru nefumători
acceptă animale de companie
grădină
încălzire

Oferind vedere la grădină, 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ in Istanbul oferă cazare, un lounge comun, o grădină și facilități de grătar.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat, living cu o canapea, bucătărie bine utilată, cu zonă de luat masa, precum și baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, există o mașină de spălat vase, un cuptor cu microunde și un frigider, precum și un ceainic și un aparat de cafea.

Podul Martirilor 15 iulie este la 10 km de vilă, iar Turnul Fecioarei este la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Istanbul Sabiha Gokcen, situat la 18 km de 5 Star luxury Private Detached, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Dauria Galata Flats

9 Locație excelentă!  (280 recenzii)

Istanbul

Dauria Galata Flats se află în Istanbul, la 200 de metri de Turnul Galata și la 1,7 km de Bazarul de Mirodenii, și oferă acces gratuit la internet WiF
D Apart

Istanbul

D Apart este situat în cartierul Beyoglu din Istanbul, la 400 de metri de Turnul Galata, la 1,1 km de strada Istiklal și la 1,3 km de Piața Taksim. Pr
Cumbali Suite Hotel

7.6 Locație excelentă!  (36 recenzii)

Istanbul

Cumbali Suite, situat la 12 minute de mers pe jos de Centrul de congrese Lufti Kirdar se află la doar 50 de metri de stația de metrou Osmanbey. Are re
Cumbali Apart

Istanbul

Situat la 1,8 km de Centrul de Congrese din Istanbul, Cumbali Apart oferă un restaurant, o terasă și unități de cazare cu aer condiționat, balcon și W
Cumba Apartment

Istanbul

Cumba Apartment este situat în cartierul Beyoglu din Istanbul, la 500 de metri de strada Istiklal, la 600 de metri de Piața Taksim și la mai puțin de

Intrebari frecvente

 • Cum ajung la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ de la cel mai apropiat aeroport?

  De la cel mai apropiat aeroport, puteți ajunge la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ cu:

  • Taxi 30min

 • Câți oaspeți pot fi găzduiți la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ?

  La 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ există o varietate de opțiuni de cazare (în funcție de disponibilitate). Acestea pot găzdui:

  • 12 oaspeți
  • 6 oaspeți

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Pot parca mașina la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ?

  Oaspeților cazați la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

  • parcare pe stradă

 • Câte dormitoare are 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ?

  La 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ există o varietate de opțiuni de cazare (în funcție de disponibilitate). Acestea au:

  • 2 dormitoare
  • 4 dormitoare

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ este apreciată de familii?

  Da, 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ?

  La 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ se poate face check-in începând cu ora 13:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Cât costă sejurul la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ?

  Tarifele de la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • Cât de departe este 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ de centrul din Istanbul?

  5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ se află la 12 km de centrul din Istanbul.

 • Ce activități se pot desfășura la 5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ?

  5 Star luxury Private Detached House & Private Garden & BBQ oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  Scor recenzii

  Bazat pe 3 recenzii

  10