4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach
1 piscină
WiFi gratuit inclus
parcare gratuită
transfer de la și/sau la aeroport
camere pentru nefumători

Situată în Fethiye, la 800 de metri de plaja Calis și la 1,1 km de plaja Calis, Vila cu 4 camere cu piscină privată de la Çalıș Beach oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, o piscină sezonieră în aer liber și o grădină. Oaspeții pot face o baie în piscina privată.

Această vilă are 4 dormitoare, bucătărie cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, TV cu ecran plat, zonă de relaxare și 2 băi cu duș. Prosoapele și lenjeria de pat sunt furnizate în vilă.

Vila oferă grătar și terasă.

Portul de agrement Fethiye este la 5 km de 4 Bedroom Villa with Private, iar portul de agrement Ece Saray se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Dalaman, situat la 30 km de proprietate, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Informatii despre gazda

Suntem un cuplu care locuiesc la fethiye unul dintre noi este un bucătar (Sarp) unul dintre noi este un finanțator, ne place, de asemenea, să călătorim, de aceea facem vile de închiriat.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

DaedalaVilla

Fethiye

Situat în Fethiye, la 16 km de plaja Calis și la 31 km de Oludeniz, DaedalaVilla oferă cazare cu facilități precum WiFi gratuit și TV cu ecran plat. O
CRYSTAL VALLEY

Fethiye

CRYSTAL VALLEY se află în Fethiye și oferă unități de cazare cu aer condiționat, piscină privată, vedere la grădină și balcon. Situată pe malul mării,
Cozy Triplex with Shared Pool near Oludeniz in Fethiye

Fethiye

Cozy Triplex with Shared Pool, lângă Oludeniz, în Fethiye, o proprietate cu grădină și terasă, este situată în Fethiye, la 7 km de portul de agrement
Cozy Apartment with Excellent Location in Fethiye

Fethiye

Cozy Apartment with Excellent Location in Fethiye se află în Fethiye și oferă unități de cazare cu aer condiționat și patio. Proprietatea este la 4,4
Colorful Home with Fantastic Sea View near Sea in Fethiye

Fethiye

Situată în Fethiye, la 1,8 km de plaja Boncuklu Bay și la mai puțin de 1 km de portul de agrement Ece Saray, Colorful Home with Fantastic Sea View nea

Intrebari frecvente

 • 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach are terasă?

  Da, la această proprietate există opțiuni cu terasă. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach din această pagină.

 • 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach este apreciată de familii?

  Da, 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

 • 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach are piscină?

  Da, acest hotel are piscină. Aflați detaliile despre piscină și alte facilități pe această pagină.

 • Câte dormitoare are 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach are următorul număr de dormitoare:

  • 4 dormitoare

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Ce activități se pot desfășura la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • teren de tenis
  • Ieșiri în pub-uri

 • 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach are balcon?

  Da, la această proprietate există opțiuni cu balcon. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach din această pagină.

 • Există o piscină privată pentru oaspeții cazați la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  Da, există piscină privată. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach din această pagină.

 • Cât de departe este 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach de centrul din Fethiye?

  4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach se află la 4,2 km de centrul din Fethiye.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  La 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach se poate face check-in începând cu ora 15:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Cât costă sejurul la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  Tarifele de la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • Câți oaspeți pot fi găzduiți la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  La 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

  • 7 oaspeți

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Pot parca mașina la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach?

  Oaspeților cazați la 4 Bedrooms Villa with Private Swimming Pool at Çalış Beach li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

  • parcare
  • parcare gratuită