1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1

Situat în Gundogan, la 600 de metri de plaja Gundogan, 1 BR Apartment with Common Garden in Heart of Bodrum - La Morada 1 oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat și o grădină. Oaspeții beneficiază de un patio și o terasă.

Apartamentul are 1 dormitor, TV și bucătărie complet utilată, care oferă oaspeților mașină de spălat vase, frigider, mașină de spălat și plită. Sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.

Cel mai apropiat aeroport este Milas-Bodrum, la 32 km de apartament, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Comfortable 2 BR House with Garden and Shared Pool in Bodrum

Gündoğan

Situată în Gundogan, regiunea Regiunii Egee, Comfortable 2 BR House with Garden and Shared Pool in Bodrum este situată la mai puțin de 1 km de plaja G
Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach

8.6 Plajă foarte apreciată în apropiere  (451 recenzii)

Gündoğan

Oferind o piscină în aer liber și un centru spa, Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach se află în stațiunea Gündoğan din regiunea Mării Egee. Hotelul a
Beachside House in Gundogan

Gündoğan

Situată în Gundogan, Beachside House in Gundogan oferă cazare cu patio și WiFi gratuit. Proprietatea este la 13 km de orașul Bodrum și este disponibil
Baia Bodrum Hotel

7.7 Plajă foarte apreciată în apropiere  (29 recenzii)

Gündoğan

Oferind vedere la golful Gündoğan, acest complex ultra all-inclusive are plajă privată și camere de design cu vedere la Marea Egee. Hotelul include pa
Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum

Gündoğan

Oferind unități de cazare cu aer condiționat și piscină privată, Astounding House with Private Pool and Charming Sea View in Bodrum se află în Gundoga

Intrebari frecvente

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

  La 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 se poate face check-in începând cu ora 14:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Câte dormitoare are 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

  1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 are următorul număr de dormitoare:

  • 1 dormitor

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Ce activități se pot desfășura la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

  1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Câți oaspeți pot fi găzduiți la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

   La 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

   • 3 oaspeți

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

  • Pot parca mașina la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

   Oaspeților cazați la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

   • Parcare la proprietate
   • parcare
   • parcare pe stradă
   • parcare gratuită

  • Cât costă sejurul la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

   Tarifele de la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

  • Cât de departe este 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 de centrul din Gündoğan?

   1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 se află la 850 m de centrul din Gündoğan.