1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1

Situat în Gundogan, la 600 de metri de plaja Gundogan, 1 BR Apartment with Common Garden in Heart of Bodrum - La Morada 1 oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat și o grădină. Oaspeții beneficiază de un patio și o terasă.

Apartamentul are 1 dormitor, TV și bucătărie complet utilată, care oferă oaspeților mașină de spălat vase, frigider, mașină de spălat și plită. Sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.

Cel mai apropiat aeroport este Milas-Bodrum, la 32 km de apartament, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Mivara Luxury Resort & Spa / Bodrum

8.7 Plajă foarte apreciată în apropiere  (314 recenzii)

Gündoğan

Oferind o zonă de plajă privată, piscine interioare şi în aer liber, un bar pe plajă şi un bar vitaminizant, Mivara Luxury Resort & Spa este situa
Mio Sweet Home Hotel

Gündoğan

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Featuring a bar, a garden as well as a terrace, Mio Sweet Home Hotel is set in Gundogan, wi
Costa Farilya Special Class Hotel Bodrum

8.5 Plajă foarte apreciată în apropiere  (130 recenzii)

Gündoğan

Costa Farilya Special Class Hotel Bodrum oferă unităţi de cazare situate pe malul mării şi o zonă de plajă privată. Hotelul se află într-o grădină pli
Casamia Hotel

8 Plajă foarte apreciată în apropiere  (12 recenzii)

Gündoğan

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel este situat în Golful Gundogan, Bodrum și oferă o zonă privată de plajă, un chei
Capacious Villa with Shared Pool near Beach in Bodrum

Gündoğan

Situată la mai puțin de 1 km de plaja Kucukbuk, la 16 minute de mers pe jos de plaja Gundogan și la 1,4 km de plaja publică Golturkbuku, Capacious Vil

Intrebari frecvente

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

  La 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 se poate face check-in începând cu ora 14:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Câte dormitoare are 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

  1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 are următorul număr de dormitoare:

  • 1 dormitor

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Ce activități se pot desfășura la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

  1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Câți oaspeți pot fi găzduiți la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

   La 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

   • 3 oaspeți

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

  • Pot parca mașina la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

   Oaspeților cazați la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

   • Parcare la proprietate
   • parcare
   • parcare pe stradă
   • parcare gratuită

  • Cât costă sejurul la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1?

   Tarifele de la 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

  • Cât de departe este 1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 de centrul din Gündoğan?

   1 BR Apartment with Common Garden in the Heart of Bodrum - La Morada 1 se află la 850 m de centrul din Gündoğan.